Hei der! 
Jeg heter Sunniva Leilani.

Yoga har vært med meg siden 2012, og jeg utforsker fortsatt yogaens vide landskap. Det er hele tiden noe nytt å lære! Jeg har vært interessert i kropp og bevegelse så lenge jeg kan huske, og gjennom mine fysioterapistudier oppdaget jeg at det er den spennende sammenhengen mellom kropp, sinn og følelser som interesserer meg mest. Yogautannelsen jeg tok fra Oslo Yoga hjalp meg å finne en måte å formidle dette på, som jeg trives veldig godt med.

Yoga snakker til min nysgjerrighet om hva det vil si å være menneske. Alt vi opplever som mennesker skjer gjennom kroppen. Uten den, erfarer vi ingenting. Kroppen har for meg vært en inngangsport til å forstå mer av meg selv og livet. Jeg vil at mine timer skal kunne bidra til din egen utforskning av deg selv og ditt liv.

Med en dyp interesse for sammenhengen mellom kropp og sinn, ønsker jeg å skape balanse, letthet og ro gjennom mine yogatimer. Jeg underviser både dynamiske og rolige yogaklasser, som hatha vinyasa og yin yoga. I tillegg henter jeg inspirasjon fra andre bevegelses- og mindfulness praksiser, som mensendieck fysioterapi og mindfulness meditasjon. På retreater og kurs kombinerer jeg ofte yoga med andre aktiviteter som skriveøvelser, sauna, turer i naturen eller lignende, for å støtte deg i din prosess.


Utdannelse

  • OsloMet - Fysioterapi, mensendieck, bachelorgrad
  • Senter for livshjelp - Enhetsterapi og mestringsmedisin
  • Oslo Yoga - Grunnleggende tverrfaglig yogalærerutdannelse
  • Dragon Tea Temple, Bali - The Heart of Tea Course
  • LAAIC - The Power of Daily Sādhana: The Yamas and Niyamas and the Classic 26
Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down.
Jigar Gor

Få oppdateringer om mine neste kurs

Takk for at du meldte deg på! Du vil motta oppdateringer om mine kommende yogakurs, retreater og annet nytt. Jeg ser frem til å dele yoga med deg!
Oops! Noe gikk galt mens når du skulle sende skjemaet. Prøv igjen, eller send en mail direkte til meg: sunnivaleilani@gmail.com