Påmelding

Her ser du oversikt over mine yogatimer, kurs og retreater.
Klikk på linken for å gå videre til bestilling.

Når

Hva

Hvor

26. - 28. april
Yogaretreat: Ny energi
Hotel Brosundet, Ålesund
Få oppdateringer om mine neste kurs

Hva jeg tilbyr

Yogatimer og kurs

Finn roen med yoga. Jeg tilbyr dynamisk yoga, rolig yoga og kurs over flere uker med ulikt fokus. Du kan melde deg på et helt kurs, komme på drop-in time eller kjøpe klippekort. Jeg tilbyr også yoga for bedrifter og ulike arrangementer.

En sitat symbol
Det er lett å finne både tilstedeværelse og fysisk utfoldelse med Sunniva som lærer, hun knytter kropp og sinn i en balanse som løfter deg, samtidig som roen senker seg.
John André
Yogadeltager

Privattimer

Jeg tilbyr privattimer for deg som ønsker en mer personlig yogaopplevelse og tilpasset instruksjon. Fokuset er på dine ønsker og behov, der jeg skreddersyr et opplegg som passer akkurat deg og din kropp.

Kontakt meg for privattime her

Retreater

Har du behov for å koble av noen dager og få litt ekstra tid til å fokusere på deg selv? På en yogaretreat får du muligheten til å fordype deg i yoga og meditasjon, samtidig som du kan nyte omgivelsene, stillheten og det gode selskapet.

En sitat symbol
En retreat som føltes livsforvandlende og gir ny retning i livet. Setter stor pris på at dette finnes!
Anne
Retreatdeltager
Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down.
Jigar Gor

Få oppdateringer om mine neste kurs

Takk for at du meldte deg på! Du vil motta oppdateringer om mine kommende yogakurs, retreater og annet nytt. Jeg ser frem til å dele yoga med deg!
Oops! Noe gikk galt mens når du skulle sende skjemaet. Prøv igjen, eller send en mail direkte til meg: sunnivaleilani@gmail.com

Ofte stilte spørsmål

Lurer du på hva du skal ha på deg til yoga eller om du kan begynne å praktisere selv om du lever i en stiv kropp? Ikke bekymre deg, her er svarene på disse spørsmålene og flere.

Kan jeg praktisere yoga selv om jeg er stiv som en stokk?

Selv om du er stiv som en stokk, kan yoga hjelpe deg å bli mykere enn en marshmallow i varm sjokolade! Yoga er ikke bare for fleksible folk, men derimot veldig nyttig for deg som lever i en stiv kropp.

Hva skal jeg ha på meg? 

Noe du kan bevege deg i. Ellers, kom som du er <3

Hva er hatha vinyasa yoga?

Hatha yoga er en form for yoga som inneholder fysiske øvelser (asana), pusteteknikker (pranayama) og meditasjon (dhyana), med hensikt om å skape balanse i kropp og sinn. Vinyasa innebærer å knytte pust og bevegelse sammen til en dynamisk bevegelsesflyt.

Hvilken yogapraksis passer best for meg?

Det avhenger av dine individuelle behov. Send meg gjerne en mail, så er jeg bare glad for å gi deg noen tips til veien videre.

Mailen min finner du ved å klikke her.

Kan jeg delta på yoga hvis jeg er gravid?

Ja, det kan du. Det er imidlertid noen yogastillinger og øvelser som kan være uegnet for gravide. Ta gjerne kontakt med meg hvis det er noe du lurer på.

Hva er prisen på dine yogatimer?

Prisene varierer fra kurs og retreater til enkelte yogatimer. Gå inn på yogakalenderen her for å se hvor og når jeg underviser, og for påmelding.