Yogaretreat: Pusterom

Velkommen til en yogahelg fylt med ro og nærvær i vakre Valldal! Omgitt av vill og vakker natur, fyller vi kroppen med ny energi gjennom nøye utvalgte yogaøvelser. Det blir yoga, meditasjon, tur i naturen, sauna, stillhet og samvær.

Praktisk informasjon
En tegning av tegnet OM

Velkommen til ditt pusterom i vakre Valldal

Vår yogashala denne helgen er i det ombygde drivhuset som gir deg en uforglemmelig yogaopplevelse, med utsikt over den meditative japansk-inspirerte hagen. Her kan du la deg forføre av roen, mens du ligger på yogamatten og ser opp i drivhustaket og himmelen.

Hver morgen samles vi for et lite morgenrituale med meditasjon og pust, før vi går over i en dynamisk yogaklasse som vil vekke kroppen. Lørdag ettermiddag vil vi utforske hvordan kroppen kan være en inngangsport for å håndtere stress. Vi vil jobbe på lag med kroppen og lære ulike kroppslige verktøy som du kan bruke når du kjenner på stress, uro eller mye grubling. Med verktøy fra både mensendieck fysioterapi og yoga, tar vi oss god tid på å finne hvilemodus.

Mellom yogaklassene har du tid til å gjøre akkurat det du har behov for. Du kan nyte naturen rett utenfor døren, ta en fjelltur, lese en bok eller bruke spa-avdelingen om du vil. Spaet er inspirert av nordiske og japanske badetradisjoner, og tilbyr deg tilgang til sauna, baderom, fotbad og dusj. Alle rommene har vakker utsikt mot fjellene og landskapet rundt. I tillegg finnes det en vindeltrapp som fører deg opp til et lite tårn, der du kan nyte stillheten og utsikten.

Meretes Garden inviterer deg til en unik glamping-opplevelse i sine idylliske omgivelser. Du vil overnatte i ett av de seks luksuriøst innredede teltene, hvor du kan sovne til lyden av elven og våkne til fuglesang. Og maten denne helgen er også noe å glede seg til! Den vil bli tilberedt av Sigrid Sydsæther, som er sertifisert rawfood-kokk og en ekspert på å lage deilige, plantebaserte måltider.

La denne helgen være ditt pusterom! Alle er velkomne, enten du er nybegynner i yoga eller en erfaren yogi. Dette er en mulighet til å nære både kropp og sinn, komme tilbake til bevisst nærvær og ta med deg verdifulle erfaringer videre.

Du er hjertelig velkommen!

Påmelding

Send en mail til sunnivaleilani@gmail.com for å melde deg på eller hvis du har noen spørsmål. Skriv fullt navn og antall personer som skal delta på retreaten. Du vil få tilsendt en bekreftelse etter påmelding.

Program

Fredag

16.00 - 18.00: Ankomst

18.15 - 19.30: Velkommen og myk yoga

20.00 - 21.00: Kveldsmat

21.00 - 22.30: Sauna

Lørdag 

07.30 - 08.00: Stilletid, meditasjon og pust

08.00 - 09.00: Morgenyoga: Hatha vinyasa yoga

09.15 - 10.30: Frokost + lage matpakke

10.30 - 16.20: Egentid: Her kan du bruke tiden på å gå en fjelltur, bruke spa-avdelingen, lese bok etc. 

16.30 - 18.00: Yoga mot stress og yoga nidra

18.30 - 20.00: Middag

20.00 - 20.30: Meditasjon og oppsummering av dagen

Søndag

07.30 - 08.00: Stilletid, meditasjon og pust

08.00 - 09.00: Morgenyoga: Hatha vinyasa yoga

09.15 - 10.30: Frokost

10.30 - 11.00: Pakke ut 

11.15 - 12.15: Meditasjon og avsluttende sirkel

12.30 - 14.00: Lett servering og avreise

Store fine bomullstelt innredet som førsteklasses hotellrom med komfortable senger og dundyner.

Pris/betaling

 • Pris per person i dobbeltrom kr. 3990.- 
 • Pris per person i enkeltrom kr. 4490.-

Når du melder deg på, vipps gjeldende beløp til 97663362 eller overfør til kontonr.: 2480 30 20783. Merk betalingen med Valldal23. Etter gjennomført betaling er påmeldingen bindende.

Oppholdet inkluderer

 • Daglig yogapraksis
 • Pusteøvelser og meditasjon
 • Yoga mot stress og yoga nidra
 • Tur i storslagen natur
 • Tilgang til spa og vedfyrt sauna
 • Deilige vegetariske måltider laget av rawfood kokk, Sigrid Sydsæther
 • Nøtter og snacks 
 • Kaffe og te under hele oppholdet
 • Overnatting 2 netter (sengetøy, håndkle, dusjsåpe/sjampo er inkludert)

Veien hit

Meretes Garden ligger på Døvingssida 10.

Fra Åndalsnes: Kjør R63 over Trollstigen og kjører til Uri bru. Kjør over brua og ta til venstre like etter at du har passert den. Meretes Garden ligger på venstre side av veien når du nå kjører opp Døvingssida, 30 meter fra brua.

Fra øst eller nord: Trollstigen er en nasjonal transportvei og en opplevelse i seg selv å kjøre over når du kommer østfra eller nordfra.

Fra Ålesund: Kjøreturen fra Ålesund til Valldal er det god mulighet til å oppleve norsk fjordlandskap de 90 kilometerne du må kjøre. Fra sentrum av Valldal kjører du oppover R63, ca. 3,5 km. Her tar du til høyre før den vakre steinbrua, frem Døvingssida.

Velkommen til en yogahelg fylt med yoga og masse kvalitetstid!
Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down.
Jigar Gor

Få oppdateringer om mine neste kurs

Takk for at du meldte deg på! Du vil motta oppdateringer om mine kommende yogakurs, retreater og annet nytt. Jeg ser frem til å dele yoga med deg!
Oops! Noe gikk galt mens når du skulle sende skjemaet. Prøv igjen, eller send en mail direkte til meg: sunnivaleilani@gmail.com