Rolig yoga

En rolig yogatime for å finne ro og avspenning - en perfekt avslutning på arbeidsuken. La kroppen og sinnet få hvile før du går inn i helgen.

Praktisk informasjon
 • Tidspunkt: 
  Fredag, kl. 14-15.15
 • Lokasjon: 
  Hotel Brosundet
 • Pris: 
  Kr. 250,-
 • Praksis: 
  Yin yoga
En tegning av tegnet OM

En rolig yogatime med flere elementer fra yin yoga. I yin yoga holdes stillingene i 3-5 minutter, noe som gir kroppen tid til å slappe av og gi slipp på spenninger. De passive bevegelsene påvirker kroppens bindevev, og kan gi deg en følelse av frihet og bevegelighet i kroppen. 

I tillegg til de fysiske fordelene ved å praktisere yoga, er timen laget for å hjelpe deg i å bygge tilstedeværelse, balanse og tilfredshet. Ved å fokusere på pusten og kroppslige sensasjoner underveis i timen, kan du finne en dyp ro i deg selv. 

Timen er åpen for alle nivåer, uavhengig om du er en erfaren yogi eller helt ny til yoga. Yogastillingene blir tilpasset ditt nivå, slik at du kan oppdage de fysiske og mentale fordelene ved yoga. Varmt velkommen! 

Yoga is not about touching your toes, it’s about what you learn on the way down.
Jigar Gor

Få oppdateringer om mine neste kurs

Takk for at du meldte deg på! Du vil motta oppdateringer om mine kommende yogakurs, retreater og annet nytt. Jeg ser frem til å dele yoga med deg!
Oops! Noe gikk galt mens når du skulle sende skjemaet. Prøv igjen, eller send en mail direkte til meg: sunnivaleilani@gmail.com